Povestea noastră

În 2009, am introdus un concept de restaurant singular în Baia Mare, cu o alimentație bogată în vitamine și minerale. De atunci, Sandwich House este aliatul celor care cred că hrana ideală trebuie să potolească foamea și, întâi de toate, să fie o sursă vitală de energie și optimism.

Good

Restaurant cu mâncare sănătoasă

La meniul care a consacrat Sandwich House Baia Mare, cu sortimente diverse de sandwich-uri, salate și supe creme, am adăugat preparatele calde realizate după rețete inovatoare, care pun în valoare ingrediente sănătoase provenite de la producători locali certificați.

Fresh

Sandwich & Salad bar | Meniu a la carte

Servim mese gustoase și sănătoase pe tot parcursul zilei. La micul dejun puteți comanda un fresh ori un smoothie preparat pe loc, iar pentru brunch aveți varianta unui sandwich proaspăt lângă o supă cremă caldă ori a unei salate proaspete. La prânz și cină aveți meniul a la carte.

HEALTHY

La masă, ai grijă de tine și de cei dragi

Lucrăm cu ingrediente naturale și prospete. Valorile nutriționale pentru fiecare preparat din vitrina Sandwich House sunt calculate de un medic specialist, iar pe etichetele produselor găsiți aceste informații care vă pot fi de folos dacă trebuie să respectați un anume regim.

Sandwich House

Good, Fresh, Healthy 

Ce oferim?

Hrană sănătoasă

 Ne adresăm oamenilor activi, care au grijă la ce mănâncă și care înțeleg importanța pe care o are alimentația pentru buna funcționare a organismului.

Diete potrivite

Venim în sprijinul persoanelor cu un stil de viață sănătos și al celor care au nevoie de o alimentație bogată în vitamine și minerale. Avem preparate pentru diverse diete și regimuri alimentare.

Mâncăruri curate

Folosim ce este mai proaspăt în fiecare anotimp și îți garantăm că nu punem orice în mâncare. Gătim meniul în funcție de sezon și folosim ingrediente naturale.

Z

Ingrediente prospete

Servim mâncare sănătoasă, pregătită din ingrediente proaspete, multe provenite de la mici producători locali care ne ajută să vă oferim vitalitate în fiecare zi.

v

Consiliere culinară

Serviciile și programul le-am adaptat la cerințele clienților, iar pentru întrebări despre rețete și consiliere pentru meniu avem deschisă o linie telefonică: 0758 984 335.

Corp armonios

Am conceput cu ajutorul unui medic nutriționist un meniu echilibrat, în care se regăsesc preparate de care are nevoie corpul pentru a se dezvolta armonios și sănătos.

Contact

Restaurant

Baia Mare, Gheorghe Șincai, 24-26 

Telefon

0758 984 335